fredag 25. februar 2011

Reiser så langt..

Jeg elsker å reise! Jeg vil reise jorda rundt! Jeg skulle så ønske jeg hadde tid og penger til å reise hele tiden. Om jeg vinner millioner, er det det pengene skal gå til.

Jeg har vært i Sverige og Danmark (alle har vel det..), Kreta og Lanzarote for ca. 14 år siden sammen med pappa! Og i 2007 begynte jeg å reise igjen! Da dro jeg og Veronica til Bulgaria, Sunny Beach med familien hennes. Vi var der i 1 uke og vi bodde på et helt sykt hotell rett ved stranda. Helt herlig!

I 2008 var jeg, Linda Cecilie, Carina og Kurt på Mallorca, Spania. Der var vi også i 1 uke. Linda Cecilie var gravid, så vi kunne ikke drekke og feste som vi sikkert hadde gjort flere kvelder. Men vi snorklet, kikket oss rundt, drakk øl til frokost (ikke Linda..) og jeg dro på dykkerkurs hvor jeg dykket 5 meter i 56 minutter. Der hadde jeg også en nær-døden opplevelse hvor mitt største mareritt nesten gikk i "oppfyllelse" (jeg holdt på å drukne). Og, ja! Jeg fikk min første tatovering den nest-siste dagen før hjemreise. En sommerfugl på ankelen (klisjé, ja - men jeg elsker den!).

April 2009 var det New York som var reisemålet! Jeg elsker sånne storbyer som NYC, det var helt fantastisk. Og takket være Signy ble det en perfekt ferie. Jeg fikk sett så mye (men absolutt ikke alt). Jeg var der i kun 10 dager. Jeg fikk vært i Empire State Building (tok 2 timer opp, var ute og så på utsikten i 10 minutter og så brukte vi en halvtime ned igjen), Central Park (wow), Brooklyn (liker!), på Apollo Theatre i Harlem, Times Square, på Tom's Restaurant (Seinfeld restauranten), og jeg må jo selvfølgelig ikke glemme at jeg også fikk min 2. tatovering av en kjekkas, hihi. Det var bare litt, men jeg skrev en reiseblogg mens jeg var der nede.



En tur jeg trudde skulle bli en liten flopp, var turen til Riga i 2010. BUT I WAS WRONG! Det har vært en av de beste turene noensinne! Jeg dro sammen med SF Kino Skien og det er en helt super gjeng å reise med! Vi var der kun fra torsdag - lørdag, men på den tiden rakk vi mye. Vi samlet oss på restauranter og spiste god mat og delte oss i 2 gjenger (de voksne og de festgale) og vi dro på utesteder og koste oss! Helt sykt! Denne turen kan du også lese om i den andre reisebloggen min.



Og må jo ikke glemme den lille turen til Kiel i april 2010 sammen med Ole og litt av hans familie. Vi feiret faren til Ole på Color Magic. Kjempe koselig og en helt enorm båt!



Det er all reisingen jeg har gjort hittil, men det kommer helt garantert mer innlegg i reisebloggen! Jeg hadde ikke bilder til alle turene på denne pc'n akkurat nå, men det får så være.