onsdag 9. mai 2012

London, baby!

Om bare noen timer nå, så blir jeg henta av Merethe for vi skal nemlig til LONDON! Jeg, Heidi, Merethe, Stine og Lise sitter i den ene bilen. Torill, Halla, Lina og Christine kjører i den andre. Jeg har laga klar road-trip cd'r til begge bilene. Det ble mye forskjellig, håper folket liker "Line mixen". Det dumme er at jeg er i periode hvor jeg ikke "elsker" musikk (misforstå meg rett, men det er ingen sanger jeg digger fullstendig akkurat nå), så vi får se hvordan dette blir. Koselig kjøretur blir det i allefall!

Vi skal være fra torsdags morgen til søndag ettermiddag. Lise skal bli igjen i London frem til 16 mai, heldiggrisen! Hihi.

Vi skal shoppe, på Madame Tussauds, London Dungeon (om jeg tørr å gå inn, haha!), feste (gjerne dra på irsk pub!), og bare nyte en langhelg sammen med God Jentene! Fytti, dette blir så bra! Det er også første gang jeg drar til London!

Bildet er lånt fra Googles.
Jeg sitter å vurderer om jeg skal ha med pc så jeg kan skrive "mens det skjer". For jeg kom ikke langt med å skrive om Guardamar turen.. Nå har det jo gått ett år i tillegg, så jeg husker ikke så altfor mye av turen, men jeg kan jo alltids fikse et innlegg med fine bilder og slikt som vi tok når vi var der i mars i fjor!

Jeg liker dette at de siste åra, så har jeg vært i ett land i året. 2006 - Sunny Beach, Bulgaria, 2008 - Mallorca, 2009 - New York, 2010 - Riga, Latvia, 2011 - Guardamar, Spania, 2012 - LONDON, BABY! Håper jo på flere land per år, men vi får se hvor langt pengene rekker, hehe.