tirsdag 29. januar 2013

Min første helikoptertur!

I går hadde jeg en av de beste dagene i mitt liv! Dagen starta jo ikke på det beste, men det ordna seg. Jeg sov ikke i det hele tatt, fordi regnet var rett utenfor vinduet mitt og det hølja ned! Jeg liker lyden av regn altså, men ikke så nærme, som om det regner på deg! Hehe. Og jeg ville ikke vekke jentene på rommet klokka 5 om morra'n, så jeg lå våken og venta på at den skulle ringe. Prateek kom å henta meg klokka 6 og da dro vi til flyplassen her i Kailua-Kona (Big Island). Der møtte vi den andre instruktøren som skulle fly med oss, Adam. Så tok vi flyet til Honolulu, så over til Kauai hvor helikopteret stod, som Prateek skulle ta med hjem til Kona.

Jeg er veldig takknemmelig for at jeg møtte Prateek på flyplassen i Los Angeles, for hadde jeg ikke møtt han, hadde jeg kanskje ikke fått muligheten til å gjøre dette!! (I'm very grateful that I met you, Prateek. Without you I might not have gotten the opportunity to do something like this. THANK YOU!)


Fint bildet, ikke sant? Du skjønner, Prateek fortalte meg at et eller annet sted inni tåka her, er huset til Lucy og familien hennes fra "50 First Dates", som er en av mine absolutte favorittfilmer! Så det må med! Hehe.

Vi landa i Kauai, så gikk vi bort til helikopterne og der måtte vi vente litt til helikopteret. Skyene forsvant gradvis og det så virkelig ut til å bli en kjempe fin tur! Perfekt!








Dette er helikopteret vi fløy :)

Jeg er veldig glad for at bilder sier mer enn ord, for i dette tilfellet, så tok utsikten ordene ut av munnen min. Så det er bare for meg å vise dere, så skjønner dere også kanskje hva jeg mener :) Jeg filmet også i 10 minutter, men den videoen har jeg ikke fått inn på pc'n enda, men det kommer!!



























Hvaler! 






















DETTE var stort for meg!! Jeg skal ikke en gang si hvor dette er, men jeg skal vise dere ;) Dere kan jo bare tenke dere hvor spesielt det var for meg å fly over dette området! *tåre i øyekroken* Hihi.



















En veldig fornøyd Line!!
Så fløy vi til Honolulu for å fylle mer bensin. Mange av bildene ser nok ganske like ut, men du kan ikke klage på utsikten akkurat ;)


Dette bildet tok jeg for deg, Hege :) Hehe.















Waikiki beach!

Honolulu! And the rainbow hotel (Hilton) :)



Prateek, the pilot! ;) 


Vi fløy hele veien tilbake til Kona (hele turen sier de tok 4 timer ellernoe, og de syns det var kjedelig.. Det sier kanskje litt om at jeg aldri har gjort det før? Selv å fly over havet var gøy, syns jeg! Kikka etter hvaler, delfiner og haier! Jeg så kun hvaler, men Adam og Prateek så delfiner også (på andre siden av helikopteret, jeg er ikke så lang, hehe..).

Resten av dagen kjørte vi bare rundt i Kona å kikka. En utrolig bra dag og det er et mirakel at jeg var lys våken helt til hodet traff puta om natta'n, hehe.